zaterdag 20 oktober 2012

Hello,
Het is vandaag 20 october, en zal je wat vertellen over mijn deelname aan de wake a thon.
Dat nam plaats in mijn school 19 october vanaf 7u00 s'avonds tot 20 october 7u00 in de morgen.
Voor  de marathon had je ook sponsors nodig die je betaalde voor de twaalf uur dat je opbleef.
Het ingezamelde geld ging naar een goed doel. Dus het was de moeite om het te doen.

Er was een heel programma opgesteld.
We begonnen met het spelen van verschillende games, zoals twister, er was een game dat een persoon verschillende dingen uitbeeld en de andere persoon moet er geluiden bij maken. Er was ook een lokaal waar allemaal Wii games konden worden gespeeld. In een paar lokalen werden verschillende films afgespeeld. Ook zumba en de macarena, de vogeltjes dans,......
al deze activiteiten volgden elkaar op, de juiste volgorde weet ik niet meer.

Van al deze activiteiten krijg je natuurlijk honger en dorst! Popcorn voor bij de film, af en toe kwamen ze rond met een koek, cupcakes en je kon ze zelf versieren, pizza's (dat was om 24u00), en voor ontbijt wafels (maar de wafels zijn hier niet goed, wij hebben natuurlijk de beste wafels in België!). Ze boden voor drinken frisdrank en chocomelk en water voor.

Het was een ervaring om dat eens mee te maken, and a lot of fun! Mijn normaal leefritme was wel helemaal door elkaar geschud.
Er werden ook foto's getrokken voor in het jaarboek. Ik zal je hieronder ook al een paar foto's tonen maar er komen er nog meer op. De kwaliteit van de pictures is niet zo goed, alles ziet ook wat scheef was zeer moe :). Maar we bleven wakker!






greetz and see you on my next blog message!

1 opmerking: