zondag 11 november 2012

Hello,
Vandaag elf november, herdenkingsdag van de wereldoorlog. Heb een lang weekend. Had vrijdag 9 november geen school en morgen 12 november ook niet.
Donderdag in school hadden we een herdenkings ceremonie in the theatre. Het school orkest en het schoolkoor waren aanwezig. Het orkest was niet klein een stuk of dertig.
De school ontvangde ook een paar gasten, waaronder een paar Canadese militairen die de wereld oorlog meemaakten. Iedereen was ook deftig gekleed. Het was indrukwekkend. Tijdens de ceremonie in school mochten er geen foto's genomen worden.

Vandaag gingen vele mensen naar de kerk voor een herdenkings viering. Al de mensen droegen vandaag ook een opgespeld poppy. Dat staat symbool voor de bloemen bij de graven zoals in Flanders Field (België!). Alle winkels zijn ook gesloten vandaag. Overal waar je komt voel je sterk de herdenking.

Dinsdag 13 november is het zover dan is mijn drama opvoering. Het begint spannend te worden maar ziet het volledig zitten! En zal je zeker laten weten hoe het geweest was.
See you soon on my next blog message!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten