zondag 2 december 2012

Hello,
Het is 2 december in twee dagen ben ik hier drie maand. Heb een leuke verjaardag achter de rug.
En ook de langste, was eerst jarig in België en dan hier. Toen het in België al de 30 ste was was het hier nog de 29 ste. Op men verjaardag zelf had ik geskyped met men familie. Het deed deugd om ze te zien maar ook was het wat moeilijk. Er kwamen twee vrienden over, en hebben samen turkey dinner geheten. Het was een leuke avond.

De volgende ochtend lag er sneeuw, dat was a nice surprise. In de avond ben ik naar een voorstelling gaan kijken in ons school theatre. Een productie gemaakt door alleen maar leerlingen. Toen we terug reden naar huis was er een orange moon had dat nog nooit gezien. Het was precies of de zon scheen in de nacht.

Zaterdag had ik een klein verjaardags feestje. Met vijf vrienden, Lander, Phillipe, blandine, Stella, Bente. Ze kwamen rond vier uur. We hebben wat films bekeken en veel geheten (Lasagne, cake, popcorn, pannenkoeken). Gewoon gezellig samen zijn.
Heb ook mooie cadeau's gekregen. Onder andere een echte Canadese jas, de movie American pie, een hals ketting, een photo, een kussen, een bon, Belgische chocolade van Stella (Canadese) weet niet waar ze dat vandaan haalde, en ook een pakketje van het thuisfront met verschillende leuke cadeautjes in.

Vandaag ben ik naar een soccer game gaan kijken van de dochter van de director van Annie. In de winder spelen ze hier binnen. Was zeer onder de indruk van het gebouw zo groot.
Na de game zijn we iets gaan eten in jungle jim. De menukaart was zo groot dat het moeilijk kiezen was. Ik heb gekozen voor poutine (een echt canadees gerecht). French fries met cheese and gravy.
I become a real Canadian!

Het was een speciale verjaardag een om nooit te vergeten!
Hieronder zal je een paar foto's zien van deze week.

My friend Erin dat precies geen bot in haar duim heeft. Tijdens visual art.

Bryan dat ook iets speciaals kan met zijn vinger.


Canadian game center. Dat is indoor. We gaan daar soms met school. Als je aan het lopen bent kan je alles volgen beneden. Voorbeeld basketbal,.....

Dat was de indoor soccer game. Dat is maar een gedeelte van het gebouw.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten