zondag 9 september 2012

Zondag 9 september!

Had een drukke dag! Ben vanmorgen naar een samenkomst geweest in Tan Tallon! Ze repeteren daar voor een musical! Ik ga helpen met het schilderen van de decors! Het word een sky line van New York city!
S'middags hebben we met iedereen geluncht! Iedereen moest iets mee doen voor te eten zo dat er een groot buffet was! Het was zeer interessant om verschillende gerechten van hier te proeven! Achter middagmaal hebben we wat rond gereden met de car in verschillende buurten!

s'Avonds werden we uitgenodigd bij Blandine! Blandine is een ander extange student van frankrijk! Ze zit op de zelfde school! Het was een leuke avond, en hebben zeer lekker gegeten! Voor hoofdgerecht was het pasta met mozzarella en tomaat en basilicum! En voor dessert pannenkoeken! ze hebben hier zo veel zoete dingen voor op de pannenkoeken! Heb wel te veel pannekoeken op maar voor een keer mag da wel!

Morgen is het begin van een nieuwe schoolweek! En morgen begint de dag met het maken van onze graduation foto's! Moet dus deftig gekleed zijn!

I hope that you enjoy my blog!!!

1 opmerking:

  1. Zoë!
    Blij om te lezen dat alles daar goed gaat!
    (En jij snoeper;) Je wordt weer verwend met lekker eten hé!
    Succes morgen met je nieuwe schoolweek!
    We denken aan je!
    <3 xxx

    BeantwoordenVerwijderen